Vinnare i födelsedagstävlingen #lyckligtlottad

book birthdaySom ni kanske minns så utlyste jag en födelsedagstävling kallad #lyckligtlottad eftersom bloggen fyllde tre år (och jag själv fyller i januari). För att få vara med så skulle man svara på minst en fråga och genom att svara på flera så hade man större chans att vinna.

Vinnaren, som på så sätt får alla önskade böcker (tre stycken) är:

Vinnare

Grattis Anna på Annas bokbord! Du får Drömbokhandeln av Laurence Cossé, Nattens cirkus av Erin Morgenstern och Colombes granne av Tatiana de Rosnay.

De som hade önskat en eller fler böcker än de tre ovan fick tävla om andra plats (en av deltagarna hade önskat sig exakt samma böcker som Anna):

Andraplats

Grattis Malin på Bokrecensioner.nu som vann Hatet av Maria Sveland.

Kvar fanns nu C R M Nilsson som utöver de böcker som redan gått också hade önskat En ung kvinnas sista ord av Regine Stokke och på så sätt får den. Grattis.

Faktum är att det finns flera böcker kvar i högen som jag lottade ut. Någon som är intresserad?

20140201_151920

Dessutom har jag en bok till som jag hoppas någon därute vill ha:

20140201_152038Skriv en rad i kommentarsfältet!

 

9 kommentarer

  1. S.J. Bolton Nu ser du mig skulle jag ha valt! 🙂 Kul med tävling så typiskt att jag legat sjuk och inte orkat tävla men har du fler tävlingar har jag tänkt haka på! Måste själv spåna på min tävling som jag har tänkt ha men är så mycket nu, så får vänta tills hockey säsongen är över 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.