Häromdagen var det dags för undertecknad att fylla år. Primtal 😉

Nåja, ni kanske kan gissa vad som gör mig lyckligast i presenthögen en sådan dag? Och som hör hemma här på bloggen… Den här gången kan man säga att familjen levererade. Lite utanför ramarna dessutom.

Mamma hade gått på önskelistan och de två översta önskningarna (det är ju lite dyrare att köpa böcker på norska och danska): Blodtåke av Thomas Enger och Alting har sin pris av Lotte och Søren Hammer

20140121_173952

Maken hade varit ute och surfat, använt ”läst-listorna” på bloggen samt vårt bokföringsprogram innan han handlade. Det här var vad han gav mig: Perfect av Rachel Joyce, Andra andningen av Sofie Sarenbrant och Children of the revolution av Peter Robinson. Den första var egen idé, den andra stod på önskelistan och den tredje hade han tyvärr missat att jag läst eftersom jag glömt att lägga in den på datorn (annars hade den varit perfekt!).

20140121_173931Dottern ville ge följande två böcker som maken redan beställt: Innan jag somnar av S J Watson och Projekt Rosie av Graeme Simison. Den första var jag extra imponerad av att de kommit på eftersom jag varit sugen ett tag på att läsa den.

20140121_174013Sonen ville hellre ge en film, men det blev också en bokrelaterad, nämligen filmatiseringen av Johan Theorins Skumtimmen.

20140121_174035Eftersom året skulle innebära mer lustläsning så har jag redan börjat läsa 🙂