book birthdayJanuari är en speciell månad. I dag är det exakt tre år sedan jag skrev det första inlägget på den här bloggen. Föga anade jag då vad den skulle betyda för mig tre år senare. Dessutom så fyller jag själv år senare i månaden, och vuxen som jag är så kan jag inte sluta att se fram mot det. Det finns ju ändå en chans att min bokönskelista från julen koms ihåg…

Men nu är det dags för en födelsedagstävling. Vinsten i potten är ett antal böcker som jag fått av Lennart på Vängåvans bokhandel här i stan. Kika gärna in på deras hemsida eller facebooksida. Vinstpotten har jag dessutom kompletterat med några andra böcker som vill flytta hemifrån.

Så här går det till.

Tävlingen kommer att äga rum i tre steg under januari månad. Sista datum för att delta är 31 januari.

1. För att anmäla att du vill delta ska du kommentera det här inlägget. Ange vilken/vilka böcker du är intresserad av att vinna, i prioriteringsordning.

2. För varje uppgift som du svarar på kommer du att få en lott. Det blir totalt tre uppgifter under januari.

3. Vill du öka dina chanser att vinna så ska du också gilla min sida på facebook, och dela det här inlägget i någon form av sociala medier (facebook, instagram, twitter). Skriv i kommentaren när du gjort det (och ditt namn).

4. För att få din första lott kan du ska skriva ditt svar på uppgiften nedan på din blogg om du har någon eller skriva svaret i en kommentar här nedan. Glöm inte att ange din mejladress så att jag kan se den. Om du skriver på din blogg, lägg in länken i en kommentar.

Uppgift 1: Tipsa om en ny bok som kommer ut 2014 som du tycker jag (och andra 😉 ) ska läsa. Motivera varför.

Här är vinstpotten. Först de böckerna som kommer från Vängåvans bokhandel. Det är knappt jag kan skiljas från dem, för flera av dem har jag lust att läsa ;-):
Väldigt sällan fin av Sami Said
Nu ser du mig av S J Bolton
Colombes granne av Tatiana de Rosnay
Hatet av Maria Sveland
Tisdagskvinnorna av Monika Perez
Nattens cirkus av Erin Morgenstern

20140104_151908

20140104_15182120140104_151748Dessutom har jag de här två böckerna som är helt olästa. De handlar mer eller mindre om cancer och sådana böcker klarar jag inte att läsa:
Bokklubben vid livets slut av Will Schwalbe
En ung kvinnas sista ord av Regine Stokke

20140104_151944

Dessutom har jag dubbelexemplar av dessa två böcker som jag gärna ser att de hittar ett nytt hem:
Little Bee av Chris Cleave
Drömbokhandeln av Laurence Cossé

20140104_151928