Annika tar sin behövliga paus, och på initiativ av Ewa så funderar vi på vad vi gör en helt vanlig fredag.

Jag jobbar 80% för att orka med och det innebär att jag är ledig på fredagar. Här kommer en liten rapportering då 🙂 En riktig lyxfredag tycker jag det blev.

På morgonen så pysslade jag lite med bloggen, glodde på morgonTV och läste i boken jag håller på med (Drömbokhandeln). Jag gav mig sedan iväg och tog den traditionsenliga fredagslatten på Waynes, och då fick boken följa med.

Sen lyxade jag till det med ett långbesök hos frisören med både färgning och klippning. Och jo, visst bläddrade jag i några tidningar av det slaget jag aldrig bläddrar i annars. Därefter så åt jag sushilunch med några arbetskamrater och vi surrade rätt bra 😉 När de drog tillbaka till jobbet så passade jag på att fortsätta den tröstlösa jakten på presenter till adventskalendern.

Därefter var det dags att vara taxi, jag hämtade dottern och hennes klasskamrat som hade haft heldag skridskor i ishallen. När vi skjutsat hem klasskamraten så drog dottern och jag ner på stan. Varför? Jo, det var ju naturligtvis Nyckeln som hon skulle inhandla. Och då säger inte mamma nej…

Resten av dagen har bestått av läsning, hushållsgöromål och annat pyssel. Nu är det dags för Idol, och sedan har sonen aviserat att han tänker se Sverige-Portugal så det blir väl till att kasta ett öga på det då och då, så mycket mina nerver nu tål.

Se där – det blev ju nästan som ett dagboksinlägg.