toptentuesdayI veckans Top Ten Tuesday har The Broke and the Bookish satt temat till Top Ten Sequels I Can’t Wait To Get My Hands On.

Nu har jag inte stenkoll på vilka författare som har tänkt skriva uppföljare men det här blir min önskelista. Sen är det ju frågan. Vad är uppföljare? Fler i samma serie eller fler av samma författare? Min blogg mina regler, dvs det blir ingen ordning alls.

1. Nyckeln av Sara Bergmark Elfgren och Mats Strandberg. 15 november. Det är allt jag säger. 15 november.

2. Nästa bok i serien om Lacey Flint av S J Bolton. Om det blir någon. Annars så tar jag en ny bok av henne ändå.

3. Nästa bok av Gillian Flynn. Hon skriver ju inte serier (hittills) men jag ser fram mot nästa bok. Vad den nu än kommer att handla om.

4. Lizzie Doron har publicerat en tredje bok i serien som börjar med Varför kom du inte före kriget? och Min mors tystnad. Jag väntar på den svenska översättningen men den verkar inte vara i sikte.

5. Thomas Eriksons Vanmakt har jag ju faktiskt lagt händerna på men jag tar med den ändå. Sen senaste i serien om Alex King. Törs nästan inte börja läsa den.

6. Nästa år kommer Åsa Larsson med en ny bok. På Svenska Deckarfestivalen i Sundsvall berättade hon att i den förkommer en mans tatuerade kropp. Den boken kommer jag att kasta mig över när den kommer.

7. Cress av Marissa Meyer, tredje delen i hennes serie, där Scarlet och Cinder kommit ut. Den är utgiven på engelska men vi väntar på den svenska översättningen.

8. Dead Man’s Time av Peter James, den senaste om Roy Grace, finns i bokhandlarna men hit har den inte kommit än. Underligt nog.

9. Bones of the Lost av Kathy Reichs. Serien om Temperance Brennan är jag inte redo att ge upp än.

10. Boel Bermann lär skriva på en ny bok. Inte någon uppföljare till Den nya människan tydligen. Men ändå. In på listan kommer den.