Någonstans i bakhuvudet har jag för mig att jag hade intentionen att faktiskt inte skaffa fler böcker. Men så är det den där känslan. Den där ljuvliga känslan att hålla en bok i sin hand, förväntan att få läsa… #bokaholic.

Den senaste tiden har både varit ljuvlig och ångestfylld för se vad som flyttat in hos oss.

När inbundna böcker, visserligen lästa, men som i nyskick säljs för 30 kronor styck. Ja då är både jag och maken som förlorade. Barnmorskan i East End av Jennifer Worth var vi båda intresserade av. Mina fräknar av Sofia Hellberg har jag läst mycket gott om på nätet. Brev till min dotter av Kallifatides – tja, jag gillar Kallifatides helt enkelt!

040

När Bokia här i Sundsvall ordnade deckarbokprat med Christoffer Carlsson, Sofie Sarenbrandt och Annika Sjögren, ja då var jag ju förlorad. Två signerade böcker: Den enögda kaninen av Christoffer Carlsson och Vila i frid av Sofie Sarenbrandt.

037

Annika Sjögren då? Jo, det kom tre böcker direkt från förlaget (tack vare Annika själv). Först kom Där ingen vind blåser som e-bok, sen kom de här två: Som glöd blir till aska och Allt vad marken gömmer. Samma dag kom recensionsexemplar av Allt för din skull av Christina Stielli.

041

Från förlag kom också den här boken – det ska bli spännande att läsa Helga Gregorius berättelse Dosan av Helena Sigander.

038

Det som inte tar plats men som ökar på läslistan är e-böcker. Förutom ovan nämnda bok av Annika Sjögren så har jag fått två böcker från förlag som nu ligger på plattan. Den nya människan av Boel Bermann och Tredje graden av Liselotte Roll.

dennyamanniskan

tredjegraden

I måndags så ringde dottern ”Jag har hämtat in posten”. Jag lite skämtsamt ”Och hur många böcker är det?”. ”En”. ”Va?”. ”Får jag öppna paketet?”. ”Ja!”.

När jag sen kom hem så visade det sig att paketet i sig var väldigt snyggt och det inte bara var en bok utan även en t-shirt i det.

20130916_184838

Nämnde jag att jag är bokberoende?