Beautiful Creatures

För ett tag sen så fick den 13-åriga dottern låna Beautiful Creatures av Monica på Bokia i Sundsvall för att läsa och recensera.

Hennes omdöme blev:
Jag tycker boken är jättebra. Man vet inte vad som kommer att hända. Beskrivningarna är sådana att man kan tänka sig hur det ser ut. Det finns ganska mycket magi i boken. Jag skulle rekommendera boken för de som tycker om böcker med magi och (kanske även) mystik. Boken kan nog läsas (och uppskattas) av de flesta åldrar men är nog mer för åldrarna 11-16 än 6-9. Betyg: 4,9 (stjärnor) (av 5)”

Hela hennes recension kan ni läsa längst ner i det här inlägget på Bokias blogg.

/Stolt moder som funderar på att också läsa boken

5 kommentarer

  1. Det tycker jag verkligen du ska. Är själv 30 och läste den med stor behållning. En positiv överraskning även om jag inte hade några förutfattade meningar innan jag började läsa den.

    Gilla

  2. Hej! Jag skulle vilja tipsa om en bok till din dotter (och dig med:)) Jag har skrivit boken ‘Saga Swärd – Omskakare och världsresenär’ som är en uppväxtroman med övernaturliga förtecken. Skulle vara kul om ni ville läsa och kanske skriva något om den på bloggen? Ni kan nå mig här: http://www.facebook.com/SagaSward
    Mvh //Taliah

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.