När Booked skickar ut sina mejl om nya böcker så brukar jag ju inte hinna med. Men för ett tag sen så råkade jag vara inloggad precis då, och fick faktiskt Blodsmagi av Tesa Gratton.

Så här står det på nätet:

Det börjar oskyldigt: Rita en cirkel på marken … lägg ett dött löv I mitten … strö blodsmagiöver lite salt … läs en formel på latin … tillfoga några droppar färskt blod.

Det där sista är kanske inte så enkelt ändå. Men för Silla känns det ändå rätt. Sedan hennes föräldrars fruktansvärda död har ingenting ens varit i närheten av att kännas rätt. Silla är beredd att göra vad som helst för att avslöja sanningen om sin familj till och med pröva besvärjelserna i boken som hon nyligen fått i sin ägo, och som verkar ha tillhört hennes pappa. Till och med offra sitt eget blod.

Men boken är inte det enda som är nytt i Sillas liv. Nicholas har precis flyttat in i grannhuset. Silla misstänker att han såg när hon utförde blodsmagin på kyrkogården, vid sina föräldrar grav. Men vad han än såg och vad han än anser om det så vill hon vara med honom.

Den ska vara utläst innan 22 februari så jag borde nog börja på den. Hm, det här ska bli intressant. Ligger nog utanför min bekvämlighetszon;-)