Snor en enkät från Lyran som i sin tur hittat den hos Glorybox.

Jobbet:
Extremt stressigt den här hösten. Ska koordinera ett stort projekten just nu och ska samordna, informera, läsa, kolla… you name it. Känns inte som tiden räcker till, och det märks på komp-kontot. Men jag gillar ändå projekt med ett slutdatum!
Senaste böckerna jag läste:
Igår läste jag ut Flykten från Läger 14 av Blaine Harden som handlar om Shin som rymde från ett hårdbevakat läger i Nordkorea. Mycket fakta om Nordkorea i boken. Innan dessa var det Nathalie – en delikat historia.
Böcker jag läser just nu:
Har precis börjat på Pythians anvisningar av Jerker Eriksson och Håkan Axlander-Sundquist, tredje delen i deras trilogi. Lånade den i somras av en vän och arbetskamrat så den har verkligen legat till sig.
Böcker jag ser fram emot:
Nyckeln, trean i Engelsforstrilogin förstås. De två återstående delarna i Torka aldrig tårar utan handskar. Tredje boken i serien om Henning Juul av Thomas Enger.
Senaste filmerna jag såg:
Filmatiseringen av Michael Crichtons Timeline och av Ian McEwans Atonement. På TV förstås. Väldigt länge sedan jag såg något på bio!
Filmer jag ser fram emot:
Ser fram mot att se filmatiseringen av Nathalie som jag just läst. Och så är jag ju lite nyfiken på Bilbo
Senaste teveserierna jag såg:
Just nu följer jag Revenge (som börjar urarta…), Homeland (som blir bara bättre och bättre) samt Anklagad. Vi ser också filmatiseringarna av Arne Dahls böcker (om det nu räknas som film eller TV-serie?), även om jag tyckte den andra delen i söndags inte var så bra.
Teveserier jag längtar efter:
Vill gärna frossa i Greys Anatomy och Private Practice när nästa säsong kommer ut på DVD…
Musik jag lyssnar på just nu:
Har fastnat för Stiftelsen och deras skiva Ljungaverk går varm. De är ju dessutom från trakten här, Ljungaverk ligger inte långt härifrån och jag har några arbetskamrater som bor där och några som har jobbat där.
Musik jag ser fram emot:
Är ganska nyfiken på Petra Marklunds nya, såg den i affären, men motstod (tillfälligt) köplusten.