Cybermingel Lördag 29/9: Din bokhöst

Då kör vi sista kvällen av cybermingel. Några av er har hakat på och det tycker jag är jätteskoj! Kul att få en personlig bild av er!

Som vanligt får ni gärna ge en bild av er lördag. Har ni häckat inomhus med en god bok eller har ni mest längtat efter att läsa för ni har haft fullt upp? Kanske ni har haft bättre väder än vi och kunnat vara ute?

Sen är jag lite nyfiken på vad ni ser fram mot bokmässigt den här hösten? Kanske någon bok som ni sett ska komma ut i höst? Något inlägg från bokmässan eller en recension på nätet som gjort er nyfikna? Eller någon hyllvärmare som ni ser fram mot att äntligen gripa er an?

Då kör vi!

12 kommentarer

 1. Min tjänsteresor torsdag och fredag tog knäcken på mig, inte minst pga SJs strul igår kväll. Och på måndag har jag nästa resa. Så här i efterhand känns beslutet att INTE klämma in bokmässan helt OK… Jag fick i alla fall sovmorgon. På eftermiddagen drog jag och 10-åringen ut till shoppingcentret för att uträtta ärenden. Och det hade tydligen resten av befolkningen också tänkt för det var knökfullt. Men en fika klämde vi in i alla fall;-) Jag hade tänkt läsa ut min danska bok idag men det har jag helt enkelt inte hunnit!

  Bokmässigt då. Jag har verkligen noll koll på böcker som ska komma ut känner jag. Jag har en lång önskelista men det är mest lite äldre böcker som jag läst om på bloggar. Min nästa bok att läsa blir nog Torsdagsänkorna som Tina O tipsat om, och den ser jag fram mot. Peter James senaste har stått alldeles för länge i bokhyllan, trots att jag är jättenyfiken på vad som händer med Roy och Sandy. Morgon i Jenin bara ska jag läsa nu i höst, den har jag ganska stora förhoppningar på. Det är vad jag kommer på i hastigheten…

  Gilla

 2. Min lördag har mestadels tillbringats i soffan förutom lite köksgöromål. Under tiden 9-åringen var på träning tog sambon med sig den yngre sonen ut en sväng så att jag hann läsa lite i Betvingade. Förutom det har jag läst en del i Grundläggande aritmetik samt repeterat min gymnasiematematik.
  Jag ser hela tiden fram emot att läsa alla böcker men efter Betvingade ska jag ta mig an Amatka och I dödsskuggans land från Mix. Generellt så hänger jag inte med i bokutgivningen och har inte så bra koll på det färskaste men det händer att jag kommer över en och annan. Idag blev jag nyfiken på några böcker från X publishing tack vare ett inlägg från mässan från enligt O; Kristian Johannessons och Felicia Stenroths debuter.

  Gilla

  • Nu blir jag nyfiken – hur kommer det sig att du fördjupar dig i matematik? Om du vill svara alltså;-)
   Betvingade har jag tänkt läsa när den kommer i pocket. Får se om jag kan hålla mig. Böckerna från X publishing känner jag inte igen, men ska kolla hos Enligt O och se vad det rör sig om. Ha en fortsatt trevlig lördag!

   Gilla

 3. Jag tillbringat mer eller mindre hela dagen på först jour vårdcentralen och därefter på akuten. Dotterns feber otroligt envis, så vi tagit pinne i halsen, stick i fingret tre gånger bl.a. Nu sitter vi fortfarande på akuten och väntar på att få bli utsläppta. Är dödstrött!!!! Dottern bättre, och penicillinet verkar hjälpa. Har jag läst något idag? Nej inte precis.

  Gilla

 4. Jag tillbringat mer eller mindre hela dagen på först jour vårdcentralen och därefter på akuten. Dotterns feber otroligt envis, så vi tagit pinne i halsen, stick i fingret tre gånger bl.a. Nu sitter vi fortfarande på akuten och väntar på att få bli utsläppta. Är dödstrött!!!! Dottern bättre, och penicillinet verkar hjälpa. Har jag läst något idag? Nej inte precis.

  Gilla

 5. Lite sen kanske, men jag skriver ändå 🙂

  Min lördag bara försvann… det blev ett besök i netonnets lagershop och så hämtade jag ett paket med gardiner på posten. Ur den synvinkeln är det kul att flytta, det blir en massa nytt inköpt 🙂

  Läst har jag gjort också, inte så mycket som jag ville så klart. En promenad i det soliga, men kalla, kvällsvädret hanns med också.

  Min bokhöst vet jag inte vad jag ska säga om. Jag ser fram emot så många böcker, både att införskaffa och läsa, som bland annat Gillian Flynns Mörka platser och också novellsamlingen De odöda där hela svenska skräckeliten finns med. Och så ska jag ju läsa Gardells bok i höst, har jag tänkt. Ja, vi får se hur det blir 🙂

  Gilla

  • Netonnets lagershop låter helt livsfarligt:-D Här var vädret INTE promenadvänligt tyvärr…
   Flynns bok är jag nyfiken på. men än står den inte i vår bokhylla;-) Ska bli intressant att se vad du tycker om Gardells bok. Redan 8 oktober kommer visst TVserien tror jag. Arne Dahls kommer ju också i höst, och då kommer jag att ångra att jag inte läst böckerna;-))

   Gilla

   • Det blev en del inhandlat på netonnet 🙂 Helt klart en rolig affär att besöka.

    Jag har fortfarande inte bestämt mig för hur jag ska göra med TV-serien på Gardells bok. Förmodligen kommer jag att spela in den och se den efter jag har läst boken.

    Nu har jag faktiskt läst ut även den elfte delen om A-gruppen och det känns ganska skönt att vara klar med den. Innan allt kommer på TV 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.