Efter att jag svarat på 2*11 frågor så fick jag en till 11-frågors utmaning, den här gången av Tidningsida. Med de här svaren är jag uppe i trettiotre svar.

1. Vad längtar du efter allra mest just nu? Greklandsresan i sommar.
2. Vilken har varit årets bästa bok än så länge? Det får bli ”Cirkeln” som jag tillslut grep mig an.
3. Om du kunde ta en resa precis vart du ville redan i morgon – vart skulle du åka då? Åh, vad ska jag välja, det finns så många ställen jag skulle vilja besöka! Tasmanien är en dröm jag haft länge så jag väljer det. Vi var i Australien -91 men tog oss inte till Tasmanien.
4. Vad tycker du om självbiografier? Jag skulle så gärna vilja gillla självbiografier men jag har blivit besviken flera gånger.
5. Vilket godis slinker oftast ner i en lösgodispåse när du handlar? Handlar väldigt sällan godis till mig själv, men på den tiden jag gjorde det så var det Colaflaskor och Turkisk peppar.
6. Minns du vilken bok som var den första du läste på egen hand? Jag började läsa i c:a femårsåldern, så nej jag minns inte.
7. Du får leva i en bok för en dag. Vilken väljer du? Håller på att läsa Bläckhjärta för barnen och den boken får mig att inte längre vilja leva i en bok… Brrr…  Men jag är ju plikttrogen så jag svarar på frågan. En dag av David Nicholls, fast bara som åskådare, inte som någon i boken.
8. Samlar du på någonting? Alldeles för mycket. Pärlor, tyger och böcker. Fast på något sätt ”förbrukar” jag ju det också.
9. Vilken årstid är den bästa lästiden på året? Hösten. Dåligt väder ute = bra läsväder.
10. Finns det någon bok som du sagt “Den kommer jag aldrig att läsa!” om, men till slut ändå råkade läsa? Inte som jag minns.
11. Hur mycket betyder bloggen för dig?
Rätt mycket. Det har blivit roligare och roligare att bokblogga. Mycket roligare än att dagboksblogga.

Även den här gången skippar jag att skicka utmaningen vidare.