Just nu råder ett fullständigt kaos vad gäller läsningen, och jag som är en ordningsmänniska blir så frustrerad. Har tappat kontrollen över vad jag vill läsa, och vad jag ”måste” läsa. Och ingen lista i världen tycks hjälpa. Jag som alltid blir hjälpt av listor. Hur gör ni för att prioritera?

Recensionsexemplar. Högst upp ligger recensionsexemplaren, det är ju ändå ett åtagande. Har just börjat på Ugglemasken. Och om jag förstått det rätt så är åtminstone fyra nya böcker på väg till mig. Det ser jag förstås fram mot och det är väldigt lätt att lägga dem högst i högen.

Nordisk läsutmaning. Typiskt en sån sak som jag vill slutföra. April månads bok har jag läst, så där är det lugnt ett litet tag just nu. Tills jag ska välja maj månads bok. Finland är det visst. Kanske Oksanen?

Bokcirkeln på jobbet. Vill ju inte hålla böckerna för länge. Där ligger Majgull Axelssons Moderspassion och väntar.

enbokcirkelforalla.se har jag hoppat på. Där ska vi läsa James Freys Tusen små bitar. Blev intresserad när jag såg honom på Skavlan faktiskt.

Belinda Bauers Blacklands har legat länge i att läsa högen och jag är otroligt sugen på den. Inget krav, bara längtan.

Av någon underlig anledning så lånade jag böcker på biblioteket när jag var där med dottern. Bl.a. en gammal Arne Dahl som jag inte läst.

Sen vågar jag inte gräva längre ner, men jag har en känsla av att det ligger böcker som jag fått, som jag lånat och som jag bara ”borde” läsa. Men jag har noll koll! Och ligger efter med recensioner också gör jag. Lätt stressad blir jag, men när jag väl börjar läsa så blir jag lugn.