Hos Lyrans Noblesser är det dags för Tematrio igen, och den här gången är uppmaningen: Berätta om tre författare ni ännu inte läst, men har lust att läsa!

Hela min Boktolva är ju egentligen baserad på författare som jag ännu inte läst men har lust att läsa. Så nu plockar jag tre stycken av dessa och jag väljer tre deckarförfattare:

1. Belinda Bauer. Jag är storslukare av deckare men har helt missat Belinda Bauer. Tack och lov för andra bokbloggar! Nu har hennes Mörk Jord dykt upp som tips på mer än ett ställe. Jag planerar att läsa den på engelska och då heter den Blacklands.

2. Arne Dahl. Hur har jag kunnat missat honom? Nåja, jag hoppas kunna reparera den skadan under 2012. Fast eftersom jag sett första delen i TV-serien, så måste jag nog låta det gå ett tag så jag glömmer lite mer…

3. Kristina Ohlsson. Ytterligare en svensk deckarförfattare som jag inte har läst. Har flera av hennes böcker i min att-läsa-hög men de sjunker bara djupare och djupare ner. När jag gräver fram dem igen så ska jag börja med den första, Askungen.